OLKA-toiminta

OLKA Pohjois-Pohjanmaa toimii Oulun yliopistollisessa sairaalassa ja Oulaskankaan sairaalassa. Toiminta on laajenemassa myös sote-keskuksiin.  OLKA-toiminta on koordinoitua järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa sairaalassa ja sitä on sairaaloissa ympäri Suomen.

OLKA tarjoaa potilaille ja heidän läheisilleen kiireetöntä kohtaamista sekä antaa tukea sairauteen sopeutumisessa. Alla olevasta palvelutarjottimen kuvasta näkyy kaikki toimintaan kuuluvat palvelut: järjestötieto, vertaistuki, vapaaehtoistoiminta ja kokemustoiminta. Näistä eri toiminnoista saa myös tarkempaa tietoa tämän sivun valikosta. 

OLKA Pohjois-Pohjanmaassa työskentelee tällä hetkellä vapaaehtoistoiminnan koordinaattori ja järjestökoordinaattori. Yhteystiedot löydät täältä

OLKA-toiminnan palvelutarjotin, jossa neljä eri palvelua: OIVA-palvelu eli järjestötieto, TOIVO-vertaistuki, ILONA-vapaaehtoiset ja HELMI-kokemustoimijat.

OLKA Pohjois-Pohjanmaan kotipesät

OLKA-pisteet ovat toiminnan kotipesät Oulun yliopistollisen sairaalan Avohoitotalon ja Oulaskankaan sairaalojen auloissa.

OLKA-pisteen palvelutiski sairaalassa, jossa OLKA logo


Facebook: OLKA Oulu

Käytitkö palveluamme OYS:ssa tai Oulaskankaalla? Olisi mukavaa, jos jättäisit palautetta: ASIAKASPALAUTE-lomake

OLKA-toiminnan pyöreä logo.

OLKA Pohjois-Pohjanmaan uutiskirje

OLKA Pohjois-Pohjanmaan uutiskirje toimitetaan neljästi vuodessa sähköpostitse. Voit tilata uutiskirjeen itsellesi viereisellä painikkeella. 

OLKA-toiminnan logo.
Oulun yliopistollisen sairaalan logo.