OLKA-toiminta

OLKA Oulu toimii Oulun yliopistollisessa sairaalassa ja Oulaskankaan sairaalassa.  OLKA-toiminta on koordinoitua järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa sairaalassa ja sitä on sairaaloissa ympäri Suomen.

OLKA tarjoaa potilaille ja heidän läheisilleen kiireetöntä kohtaamista sekä antaa tukea sairauteen sopeutumisessa. Alla olevasta palvelutarjottimen kuvasta näkyy kaikki toimintaan kuuluvat palvelut: OIVA-järjestötieto, TOIVO-vertaistuki, ILONA -vapaaehtoistoiminta ja HELMI-kokemustoiminta. Näistä eri toiminnoista saa myös tarkempaa tietoa tämän sivun valikosta. 

OLKA Oulussa työskentelee tällä hetkellä vapaaehtoistoiminnan koordinaattori ja järjestökoordinaattori. Yhteystiedot löydät täältä

OLKA-toiminnan palvelutarjotin, jossa neljä eri palvelua: OIVA-palvelu eli järjestötieto, TOIVO-vertaistuki, ILONA-vapaaehtoiset ja HELMI-kokemustoimijat.

OLKA Oulun kotipesä

OLKA-piste on OLKA Oulun toiminnan kotipesä Oulun yliopistollisen sairaalan Avohoitotalon aulassa, osoitteessa Kiviharjuntie 9. 

OYSissa olevan OLKA-pisteen kaappi, jossa järjestöjen materiaalien kansiot.


Facebook: OLKA Oulu

Käytitkö palveluamme OYS:ssa? Olisi mukavaa, jos jättäisit palautetta: ASIAKASPALAUTE-lomake

OLKA-toiminnan pyöreä logo.

OLKA Oulun uutiskirje

OLKA Oulun uutiskirje toimitetaan neljästi vuodessa sähköpostitse. Voit tilata uutiskirjeen itsellesi viereisellä painikkeella. 

OLKA-toiminnan logo.
Oulun yliopistollisen sairaalan logo.