Kokeilut kumppanikunnissa

Hankkeen kumppanikunnissa toteutettiin yhteistyössä järjestöjen kanssa monenlaisia toimintamallien kokeiluja.  Tutustu kokeiluihin alla olevista tiedostoista ja hyödynnä vapaasti työssäsi.

Keskellä piirroskuva jossa kolme ihmistä nauttii pöydän ääressä teetä ja leipää. Reunoilla tekstinä keittiöpaja valmistaa iltapalan. Työllisyyspalvelujen johtava ohjaaja järjestää iltapalahetket. Järjestöt ja muut toimivat vierailevat iltapalolla jututtamassa ja kertomassa hyvinvointiin ja työllistymiseen liityyvistä teemoista.
Keskellä piirroskuva jossa tarjoillaan kahvia ja voileipiä, valkokangas ja lapsi jolle luetaan kirjaa. Yllä teksteinä Aamupala Pajalassa, asiantuntijavierailut ja lapsiparkki
Piirroskuvassa kolme ihmistä istuu pöydässä kahvikuppien äärellä ja yksi seisoo vieressä kirjaamassa. Tekstinä 3 raatia jokaisella 3 keskustelua kuntakokeilusta ja työpajatoiminnasta. Nousseet kehittämisehdotukset ja niiden eteneminen. Raatilaisten yhteinen kokoontuminen ja kaupungin kiitoslounas osallistujille.
Piirroskuvassa kolme ihmistä pöydän ääressä syömässä keittoa. Tekstinä Yhteisötila Vakan ruokaryhmä toteuttajina kuntouttavan työtoiminnan ohjaaja ja SPR:n vapaaehtoiset. Osallistuijien toiveista uusi ryhmä kädentaidot ryhmä.
Piirroskuvassa iIhmisten piiri, jalkapallo ja teatterinaamiot, sauvakävelijöitä ja makkaranpaistoa. Tekstinä alla mikä saisi sieviläiset osallistumaan. Raatiin haluttiin kutsua laajasti kuntalaisia eri ryhmien kautta. Tuloksena tietoa sieviläisiä kiinnostavasta toiminnasta kunnalle ja yhdistyksille.
Piirroskuva jossa kahvitellaan, ajetaan bussilla ja kävellään kylätalolle. Tekstinä alla käyntikohteen suunnittelu, bussikuljetus, tapahtumaan osallistumien.