Kokemustoiminnan alueelliset yhteyshenkilöt

Jos haluat tilata kokemustoimijan Alavieskan, Haapaveden, Nivalan, Oulaisten, Sievin tai Ylivieskan alueelle, se onnistuu Raudaskylän Kristillisellä Opistolla toimivan ALVA-verkoston kautta. 

hahmoja punaisella viivalla,
ihmisverkosto

ALVA-verkosto välittää koulutettuja kokemustoimijoita mm. oppilaitoksiin ja sote-palvelujen kehittämistyöryhmiin. Koulutetut kokemustoimijat välittävät tietoa rakentavalla ja positiivisella otteella. Yhteydenotot Anitta Anunti p. 044 742 7629 tai anitta.anunti@rko.fi.

Kuusamossa kokemustoiminnan yhteyshenkilönä toimii hyvinvointikoordinaattori Pirkko Määttä. Hän välittää ensisijaisesti Kuusamossa koulutettuja kokemustoimijoita mm. oppilaitoksiin ja palveluihin. Yhteystiedot virka-aikana: puh. 040 8600110 tai pirkko.maatta@kuusamo.fi

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän alueella (Raahe, Pyhäjoki, Siikajoki) kokemustoiminnan yhteyshenkilönä toimii Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen koordinaattori suunnittelija Karita Pesonen. Hän välittää ensisijaisesti RAS hyvinvointikuntayhtymän alueella asuvia ja koulutettuja kokemustoimijoita mm. palveluihin.
Yhteystiedot virka-aikana: p. 044 439 4794 tai karita.pesonen@ras.fi


OLKA-toiminnan logo

OLKA-toiminta Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä 

OLKA®-toiminta on koordinoitua järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa sairaalassa. Sitä toteuttaa Pohjois-Pohjanmaalla OLKA Oulu. Toiminnan keskiössä on OLKA-piste, joka sijaitsee Oulun yliopistollisen sairaalan avohoitotalossa, osoitteessa Kiviharjuntie 9. OLKA tarjoaa OYS:n potilaille ja heidän läheisilleen kiireetöntä kohtaamista sekä antaa tukea sairauteen sopeutumisessa.

OLKA-toimintaan kuuluu: OIVA-tietopalvelu, Vapaaehtoinen ILONA -palvelu, TOIVO-tukipalvelu ja HELMI-kehittäjäpalvelu. HELMI-kehittäjäpalvelu vastaa kokemustoimijoiden välittämisestä sairaalan tarpeisiin. Lisäksi OLKA-toiminnan järjestökoordinaattori haastattelee kokemustoimijat, järjestää sairaalaperehdytyksen ja seuraa sairaalassa tehtyä toimintaa yhteistyössä sairaanhoitopiirin perusterveydenhuollon yksikön kanssa.