Kokemustoiminnan alueelliset yhteyshenkilöt

hahmoja punaisella viivalla,
ihmisverkosto

Jos haluat tilata kokemustoimijan Alavieskan, Haapaveden, Nivalan, Oulaisten, Sievin tai Ylivieskan alueelle, se onnistuu Raudaskylän Kristillisellä Opistolla toimivan ALVA-verkoston kautta.  ALVA-verkosto välittää koulutettuja kokemustoimijoita mm. oppilaitoksiin ja sote-palvelujen kehittämistyöryhmiin. Koulutetut kokemustoimijat välittävät tietoa rakentavalla ja positiivisella otteella. Yhteydenotot Anitta Anunti p. 044 742 7629 tai anitta.anunti@rko.fi.

Kuusamossa kokemustoiminnan yhteyshenkilönä toimii hyvinvointikoordinaattori Pirkko Määttä. Hän välittää ensisijaisesti Kuusamossa koulutettuja kokemustoimijoita mm. oppilaitoksiin ja palveluihin. Yhteystiedot virka-aikana: puh. 040 8600110 tai pirkko.maatta@kuusamo.fi

OLKA-toiminnan logo

OLKA-toiminta Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä 

OLKA®-toiminta on koordinoitua järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa sairaalassa. Sitä toteuttaa Pohjois-Pohjanmaalla OLKA Oulu. Toiminnan keskiössä on OLKA-piste, joka sijaitsee Oulun yliopistollisen sairaalan avohoitotalossa, osoitteessa Kiviharjuntie 9. OLKA tarjoaa OYSin potilaille ja heidän läheisilleen kiireetöntä kohtaamista sekä antaa tukea sairauteen sopeutumisessa.

OLKA-toimintaan kuuluu: OIVA-tietopalvelu (järjestötieto),  ILONA -palvelu (vapaaehtoistoiminta), TOIVO-tukipalvelu(vertaistuki) ja HELMI-kehittäjäpalvelu. HELMI-kehittäjäpalvelu vastaa kokemustoimijoiden välittämisestä sairaalan tarpeisiin. Lisäksi OLKA-toiminnan järjestökoordinaattori haastattelee kokemustoimijat, järjestää sairaalaperehdytyksen ja seuraa sairaalassa tehtyä toimintaa.