Pohjois-Pohjanmaan järjestökysely 2023

1.6.2023

Hyvät Pohjois-Pohjanmaalla toimivien yhdistysten vapaaehtoiset ja ammattilaiset!

Alla olevasta linkistä löytyvällä kyselyllä Pohjois-Pohjanmaan järjestöalan toimijat kartoittavat yhdistysten ja järjestöjen kokemuksia:
- yhdistysten keskinäisestä yhteistyöstä,
- yhdistysten ja kunnan välisestä yhteistyöstä sekä 
- yhdistysten ja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen (Pohde) välisestä yhteistyöstä.  

Vastaamalla kyselyyn olette mukana kirjoittamassa historiaa, sillä Pohjois-Pohjanmaan järjestökysely 2023 on ensimmäinen laatuaan. Kyselyyn vastaaminen on todella tärkeää, jotta saamme yhteiseen vaikuttamis- ja kehittämistyöhön ajantasaista tietoa yhdistyksiltä. Toivommekin runsaasti vastauksia ympäri Pohjois-Pohjanmaata KAIKILTA yhdistyksiltä, järjestöiltä, seuroilta ja säätiöiltä. Vastauslinkkiä saa jakaa vapaasti eteenpäin, jotta kysely tavoittaisi mahdollisimman kattavasti pohjois-pohjanmaalaiset yhdistykset, järjestöt ja säätiöt. 

Kyselyyn vastaaminen:
Kukin yhdistys voi vastata kyselyyn kerran. Kyselyyn vastaamisen voi keskeyttää painamalla kyselylomakkeen sivun alareunasta löytyvää painiketta Tallenna ja jatka myöhemmin. Kyselyyn vastataan nimettömästi. Kysely on avoinna 1. - 21.6.2023 välisen ajan. 

Kyselyyn: https://link.webropol.com/s/PPJarjestokysely2023 

Kyselyn toteuttaminen, aineiston koonti ja aineiston hyödyntäminen:
Kyselyn toteuttamisesta vastaavat Oulun elämänkaariverkostojen sekä maakunnallisten järjestöverkostojen järjestöveturit. Kyselyn tuloksista esitellään 5.10.23 Oulun Alueellinen kansalaisjärjestöakatemia -tilaisuudessa. Kyselyn aineisto tullaan hyödyntämään Oulun elämänkaariverkostojen, Pohteen maakunnallisten järjestöverkostojen työskentelyssä sekä järjestöyhteistyön kehittämisessä Pohjois-Pohjanmaalla. 

Yhteistyöterveisin:

Hanne Puurunen, Oulun ensi- ja turvakoti ry, Mirja Kaartinen, Oulun 4H ry, Kari Rekilä, Oulun seurakuntayhtymä ja Airi Martikainen, MLL:n Pohjois-Pohjanmaan piiri ry (Oulun alueen Lasten, nuorten ja lapsiperheiden elämänkaariverkosto)

Kaisa Pitkälä, Oulun Kehitysvammaisten Tuki ry ja Anu Levä, Oulun Diakonissalaitos (Oulun alueen Työikäisten elämänkaariverkosto)

Juulia Mourujärvi, Oulun Seudun Muistiyhdistys ry. ja Satu Virrankari, Karjasillan seurakunta (Oulun alueen Ikäihmisten elämänkaariverkosto)

Pia Kangas, Oulun ensi- ja turvakoti ry ja Heidi Lötjönen SOS-Lapsikylä (Lasten, nuorten ja perheiden maakunnallinen järjestöverkosto)

Paula Ylikulju, Oulun Seudun Muistiyhdistys ry ja Risto Örling, Pohjois-Pohjanmaan EETU (Ikäihmisten maakunnallinen järjestöverkosto)

Anna-Liisa Lämsä, Mielenvireys ry/Mielenterveyden keskusliitto ry ja Kati Paasovaara, Kriminaalihuollon tukisäätiö (Mielenterveys- ja päihdepalvelujen maakunnallinen järjestöverkosto)

Anni Malkamäki, Neuroliitto ry ja Senni Lappalainen, Psoriasisliitto ry (Sote-keskus ja OLKA-järjestöverkosto)

Lea Nikula, Nuorten Ystävät ry ja Anne Mustakangas-Mäkelä, Vuolle Setlementti ry (Kuntoutuksen maakunnallinen järjestöverkosto)

Liisa Pitzén, Invalidiliitto ry ja Hilkka Lahti, Invalidiliitto ry (Vammaispalvelujen maakunnallinen järjestöverkosto)

Anna Katajala, Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry (Pohjois-Pohjanmaan sote-järjestöjen alueverkosto)