Tule meille järjestötyöntekijäksi

10.8.2023

Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry etsii järjestötyöntekijää tietoteknisellä osaamisella osaksi Kumppanuuskeskuksen neuvontapisteen tiimiä.

Järjestötyöntekijän tehtävänä on mm. Lähellä.fi-verkkopalveluun, ylläpitoon ja kehittämiseen sekä verkostotyöhön osallistuminen,

  • Asiakkaiden ohjaaminen Lähellä.fi -sivuston käyttämisessä puhelimitse, sähköpostitse ja kasvotusten.
  • Lähellä.fi-sivustosta viestiminen ja markkinointi
  • Lisäksi tehtäviin kuluu yhdistyksen henkilöstön viestinnän tukeminen (uutiskirjeet, tapahtumajulisteet, esitteet, some-kanavien käyttö)
  • Tehtävään valittavalta edellytetään lisäksi vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja

Eduksi katsotaan, mikäli osaat käyttää kuvankäsittelyohjelmia (esim. canva). Tiedot ja taidot on voitu hankkia joko koulutuksen, työn tai harrastusten tai näiden yhdistelmän avulla.

Tarjoamme sinulle

Tehtävään valitulle tarjotaan mentorina toimivan esihenkilön ja työyhteisön tuki, oppimisen ja kehittymisen mahdollisuuksia (työnohjaus ja koulutus), työterveyden palvelut sekä tukea työllistymiseen työsuhteen jälkeen. Työntekijöiden hyvinvoinnin tueksi PPsotu tarjoaa mm. liikunta- ja kulttuuriedun (e-passi) ja tyhy-toimintaa.

Työehdot

Työsuhde on määräaikainen ajalla 11.9.2023-10.8.2024 (tai sopimuksen mukaan). Työ voi olla joko koko- tai osa-aikainen. Avoinna oleva työpaikka liittyy osatyökykyisten ja nuorten työllistymisen avustusohjelmaan Paikka auki https://www.paikka-auki.fi/, joka on Sosiaali- ja terveysministeriön (STM) alainen avustusohjelma. Rahoituksesta johtuen työhön palkattavan henkilön on oltava työn alkamishetkellä 18-29-vuotias työtön nuori, jolla vain vähän tai ei ollenkaan työkokemusta tai osatyökykyinen henkilö. Tehtävästä maksettava palkka on 1850 €/kk.

Työpiste sijaitsee Oulussa, Kumppanuuskeskuksella, Kansankatu 53, 90100 Oulu.

Hakuohjeet

Tiedusteluihin vastaa toiminnanjohtaja Anna Katajala p.040820 5228 16.8. klo 12-14 ja 18.8. klo 11-13. Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sunnuntaihin 27.8. klo 21 mennessä sähköpostilla osoitteeseen anna.katajala@ppsotu.fi.

Lisätietoja yhdistyksestä: https://ppsotu.fi/